Natiunea MMA

Patru meciuri noi adaugate la fight card-ul UFC 124 in Montreal pe 11 Decembrie
07/10/2010

www.cagepotato.com


Fight card-ul galei UFC 124 va fi completat cu inca patru meciuri ,conform mai multor surse.

Cei de la MMAFighting spun ca Jason MacDonald se reintoarce dupa una dintre cele mai urate fracturi de picior din istoria UFC, accidentare care a avut loc acum sapte luni in meciul impotriva lui John Salter,la UFC 113 in Montreal.

MacDonald(24-14), care este la a doua incercare in UFC,va face tot posibilul ca aceasta revenire sa fie una permanenta.El va lupta impotriva lui Rafael Natal(12-3)-centura neagra Gracie jiu-jitsu,si care a pierdut printr-o decizie unanima in fata lui Rich Antonio,in meciul sau de debut in Octogon la UFN 22 in septembrie.

De asemenea ,conform celor de la MMAJunkie si MMADiehard ,compatriotii lui MacDonald's,canadienii Joe Dorksen si TJ Grant vor lupta impotriva lui Dan Miller,respectiv Ricardo Almeida.

Doerksen(46-13) avea la activ o serie de sapte victorii consecutive,aceasta fiind intrerupta de CB Dollaway la UFC 119 ,care l-a invins pe Doerksen printr-o strangulare in prima runda.Miller(12-4,1NC) si-a intrerupt seria de trei infrangeri consecutive printr-o victorie prin strangulare in fata lui John Salter ,la UFC 118 in august.

Grant(16-40 a castigat printr-o decizie unanima in fata lui Julio Paulino la UFC 119,in timp ce Almeida(12-4), a pierdut ultimul meci ,fiind invins de Matt Hughes printr-o strangulare la UFC 117.

Al patrulea meci ,va fi o confruntare in cadrul categoriei usoare intre Jim Miller si Charles Oliveira.Miller(18-2) este neinvins in ultimele cinci meciuri,reusind victorii impotriva lui Mark Bocek,Mac Danzig si Gleison Tibau,in ultimul sau meci la UFN 22.
Oliveira,care are un palmares perfect 14-0 in MMA si 2-0 in Octogon,a contribuit la concedierea lui Efrain Escudero din UFC,dupa ce l-a invins pe acesta printr-o strangulare la UFN 22.

----------

UFC 124: St-Pierre vs. Koscheck
11 Decembrie 2010
Bell Centre
Montreal, Quebec

MECI IN CADRUL CATEGORIEI SEMIMIJLOCIE
Georges St-Pierre vs. Josh Koscheck

Thiago Alves vs. John Howard
Jim Miller vs Charles Oliveira
Ricardo Almeida vs. TJ Grant
Dan Miller vs. Joe Doerksen
Jason MacDonald vs. Rafael Natal
Dustin Hazelett vs. Mark Bocek
Stefan Struve vs. Sean McCorkle


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA