Natiunea MMA

Patru gale WSOF pana la sfarsitul anului
25/08/2016

   


 World Series of Fighting a anuntat datele pentru cele patru evenimente ramase in acest an.

 Primul dintre ele il constituie gala WSOF 33: Gaethje impotriva lui Dugulubgov, din 7 octombrie, de la Kansas City, transmisa in direct, timp de 3 ore, de NBCSN. Initial, gala trebuia sa aiba loc la New Town, North Dakota, dar a fost reprogramata aproape o saptamana mai tarziu datorita conditiilor de televizare.
 Asadar, Kansas City Memorial Auditorium va fi gazda confruntarii dintre neinvinsul categoriei usoara, Justin Gaethje, si Ozzy Dugulubgov. De remarcat ca Gaethje si-a spulberat adversarii in cele 16 meciuri sustinute, terminand nu mai putin de 15 dintre ele inainte de limita. La randul sau, Dugulubgov are un palmares de 8 victorii si 2 infrangeri, ultima suferita acum doi ani in fata lui Jonathan Nunez.
 Celalalt eveniment principal al galei de la Kansas City il reprezinta un alt meci de la categoria usoara dintre brazilianul Luiz “Buscape” Firmino si americanul Brian Foster.Dupa gala de la Kansas City urmeaza cea din 12 noiembrie, de la Budweiser Event Center din Loveland, Colorado, transmisa si ea in direct pe NBCSN.

 Al treilea eveniment, WSOF 36, va avea loc pe 3 decembrie, la Xfinity Arena din Everett, Washington.
 Anul competitional se va incheia cu o gala grandioasa, pe 31 decembrie, la Madison Square Garden din New York. Foarte probabil, evenimentul de la finele anului va putea fi urmarit, in direct, pe NBC.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA