Natiunea MMA

Patru fosti campioni ai Unlimited Fighting Championship lupta in seara asta la UFC 123
20/11/2010

www.tatame.com

Dupa doua gale in care fight-cardurile nu au iesit deloc in evidenta, UFC a pregatit pentru seara asta un show memorabil pentru fanii MMA, cu nu mai putin de patru fosti campioni ai promotiei. Vor urca azi in Octogon Lyoto Machida, Rampage Jackson, BJ Penn si Matt Hughes.

"M-am pregatit pentru toate aspectele luptei, de la stand-up, pana la doborari si lupta la sol. Ne punem mare incredere in punctul nostru forte, Karate, dar la nevoie vom folosi si doborarile si lupta la sol. Quinton prefera intotdeauna schimbul de lovituri" a declarat Machida, care va simti pentru prima data presiune care reiese din nevoia de a castiga, dupa ce a trebuit sa se recunoasca invins in ultima sa aparitie.

"In lupta, atletii au parte intotdeauna de ceva nou. De data asta e in joc onoarea mea, asa ca trebuie sa arat de ce sunt capabil" a spus fosul campion.

Tot in seara asta isi va face debutul in Octogon si Maiquel Falcao, membru al Chute Boxe, si va avea deja o mare responsabilitate. Pe langa faptul ca il are de infruntat pe Gerald Harris, un adversar destul de redutabil, el trebuie sa stearga gustul amar lasat de Vincius si Alexandre Cacareco, brazilieni invinsi in chiar debutul lor din promotia americana.

"Am avut numai lupta bune in Brazilia, dar nu am avut niciodata ocazia sa arat tot ce pot. Acum, ca lupt cu un atlet de nivel inalt, sunt sigur ca am sa pot arata 100%. Ca sa raman acolo, trebuie sa imi tin capul jos si sa muncesc din greu" promite sportivul de la Chute Boxe.

Desi necunoscut de multa lume, neinvinsul Edson Junior isi va face si el debutul la UFC 123, luptand cu Mike Lullo in preliminarii. "Multa lume crede ca se intampla foarte repede, dar eu lupt de la opt ani. Am luptat in Muay Thai multa vreme, dar am o buna experienta in MMA. A venit vremea mea, si am sa profit de sansa asta", garanteaza Edson.

UFC 123

Michigan, United States of America

 

 

Cardul Principal:

- Quinton “Rampage” Jackson vs. Lyoto Machida;

- BJ Penn vs. Matt Hughes;

- Gerald Harris vs. Maiquel Falcão;

- George Sotiropoulos vs. Joe Lauzon;

- Phil Davis vs. Tim Boetsch; 

 

Cardul Preliminar:

- Aaron Simpson vs. Mark Munoz;

- Brian Foster vs. Matt Brown;

- Tyson Griffin vs. Nik Lentz;

- Edson Junior vs. Mike Lullo;

- Karo Parisyan vs. Dennis Hallman;

- Paul Kelly vs. TJ O’Brien.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA