Natiunea MMA

Patricio Pitbull s-a accidentat;Pat Curran ii ia locul in lupta cu Joe Warren pentru titlul Bellator
09/11/2011

O accidentare la mana l-a fortat pe Patricio "Pitbull" Freire s-a recurga la o interventie chirurgicala, stricandu-i astfel planurile de a lupta pentru titlul categoriei pana a Bellator. Asa ca organizatia americana e nevoita sa recurga la planul B.

Ca urmare a victoriei reusite in aceasta vara in Turneul Categoriei Pana, Pat Curran era urmatorul pe lista, dar in urma accidentarii lui Freire a trecut acum pe prima pozitie a listei pretendentilor la titlu. El il va intalni pe Warren intr-o gala de la inceputul anului 2012.

Organizatia americana a confirmat ieri lupta, dar nu a dat inca o data sigura pentru acest eveniment.

Va fi a doua oara cand Curran lupta pentru titlul Bellator. In 2010, dupa ce a castigat Turneul Categoriei Usoare, el a urcat in cusca impotriva lui Eddie Alvarez, dar a trebuit sa se recunosca invins in urma deciziei arbitrilor judecatori. El a scazut apoi in greutate la Pana, unde a impresionat prin trei victorii consecutive, dintre are ultima reusita in fata favoritului principal, Marlon Sandro, prin KO in runda a doua.

Curran are un palmares de 16-4 in acest moment.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA