Natiunea MMA

Pat Curran vs. Daniel Straus vor lupta pentru titlu de la pana in debutul Bellator in Pay-Per-View
28/08/2013Cei din Bellator MMA tocmai au adaugat cea de-a treia lupta la debutul lor in sistemul pay-per-view. Promotia a anuntat ca Pat Curran, campion la categoria pana isi va apara titlul in fata lui Daniel Straus pe 2 Noiembrie.

“Am fost alaturi de Bellator de la inceput, iar cariera mea a evoluat odata cu ei. Inseamna foarte mult pentru mine sa pot sa imi apar titlul la primul nostru eveniment pay-per-view, mai ales cu un adversar atat de puternic. Nu iau in gluma aceasta lupta. Este foarte bun in ceea ce face, iar fata de 2009 e foarte schimbat”, a declarat Curran.

In urma cu 4 ani, Curran l-a infrant pe Straus in cadrul intalnirii avute la evenimentul XFO. Acesta din urma crede ca acum este momentul perfect pentru a-si lua revansa.

“In sfarsit e venit momentul. Am avut multe probleme in ultimul an, iar sansa la titlu in sfarsit a venit. Cand m-am intalnit cu Pat in 2009, eram complet diferiti. Ambii am evoluat foarte mult in acest timp, iar acum vreau sa imi iau revansa. Atunci mi-am dat seama unde ma aflu, mai ales tinand cont ca de atunci am obtinut un palmares de 17-1. Nu va fi o lupta lunga si anevoioasa. Vreau sa castig.”

Confruntarea intre Curran si Straus se va alatura celei dintre Emanuel Newton si Muhammed “King Mo” Lawal, care se vor lupta pentru titlul categoriei semigrele. O alta confruntare de pe main card va fi intre campionul categoriei usoare Michael Chandler si Eddie Alvarez.

Evenimentul va avea loc la Long Beach Convention Center din California.

Mai jos este lista confruntarilor din acea seara, confirmate pana in acest moment:
•    Daniel Straus vs. Pat Curran
•    Emanuel Newton vs. Muhammed “King Mo” Lawal
•    Eddie Alvarez vs. Michael Chandler
•    Quinton “Rampage” Jackson vs. Tito Ortiz

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA