Natiunea MMA

Pat Curran isi apara titlul Bellator pe data de 4 Aprilie in fata lui Daniel Straus
11/02/2013Saptamana trecuta, Bellator MMA a anuntat ca Pat Curran (din foto), campion la Categoria Pana, isi va pune coroana la bataie impotriva lui Daniel Straus pe data de 4 Aprilie.

Curran detine un record profesional de 18 – 4, avand o victorie asupra lui Straus in urma cu 4 ani. In ciuda finalului KO, Curran stie ca amandoi au evoluat de cand au avut prima lupta.

“Aceasta lupta poate fi cea mai provocatoare lupta pe care am avut-o pana acum” a spus Curran.  “Daniel va fi o mare provocare, dar stiu de ce sunt capabil. Simt ca doar cerul e limita pentru mine, privind ascensiunea mea in calitate de luptator. Detin centura, si nu voi lasa pe nimeni sa mi-o ia.”

Straus va lupta avand in spate 5 victorii consecutive. Si-a castigat sansa de a candida pentru tron, castigand sezonul 6 al turneului Bellator la Categoria Pana.

“Luptand pentru titlul Bellator la Categoria Pana impotriva lui Pat, reprezinta modul in care a evoluat cariera mea pana acum” a spus Straus. “Meciul pierdut in fata lui Pat din trecut m-a motivat sa devin un luptator mai bun. Acum am posibilitatea sa vad cat de bun am devenit.”

Evenimentul va fi gazduit de Ovation Hall din Revel, Atlantic City, New Jersey. Spike TV va difuza toate luptele serii.

Aici este lista de lupte:
Tom DeBlass vs. Carlos Brooke
Jessica Eye vs. Munah Holland
Dante Rivera vs. Lyman Good
Daniel Straus vs. Pat Curran (Campion la Categoria Pana).

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA