Natiunea MMA

Pascu Ion lupta din nou in Anglia, si de data asta avem TRANSMISIA LIVE a galei de MMA ;)
10/07/2013Pascu Ion si-a facut deja un nume in artele martiale mixte romanesti. E fara discutie unul dintre cei mai cunsocuti, urmariti si de ce nu iubiti practicanti ai acestui sport.

In ultimul timp, cu ajutorul unor oameni ca Horia Radulescu, el a facut pasul spre scenele internationale de MMA. Una dintre promotiile in care numele sau e deja respectat de adversari este Ultimate Warrior Challenge din Anglia.

Organizatia britanica pune in scena in aceasta samabata gala cu numarul 23 din istoria sa, iar sportivul nostru apare pe tabelul principal. De mentionat ca singurul sportiv de origine romana care a concurat in galele UFC, Valentino Petrescu, si-a facut debutul profesionist in galele de sub bannerul acestei organizatii, inainte de a merge mai departe in BAMMA sau The Ultimate Fighter.

In urma unei intelegeri recente dintre Natiunea MMA si promoterul acestei gale, Alex Burzota, site-ul nostru va ofera TRANSMISIUNEA LIVE a acestei gale - daca ne ajuta zeii tehnologie ;) - in aceasta samabata, incepand cu ora 21.00 (ora Romaniei).Fight cardul si informatiile galei sunt:

Saturday 13th July 2013
Southend Tennis and Leisure Centre
Garons Park, Southend SS2 4FA
01702 613000
1 Loic Marty V Jake Bostwick

2 Stacey Hayes V Annalisa Bucci

3 Pascu Ion V Hakon Foss

4 Carl Kinslow  V Tomas Siaucila 93kg

5 Steve Lambert v Tomas Vaiciskas

6 Wayne Bourne V Scott Rogan

7 Salih Kulucan V Lee Coville

8 Craig Daly V  Colin McDiarmaid

9 Kester Abada V Wes Johnson

10 Thibaut Mariani v Adam Whilhelmy V 84KG SEMI PRO

11 Nicola Di Monte V Shane Omer 77KG K1

12 Dan Whitton  V  Damian Fisher 70Kg Semi Pro

13 Danny Blundell  V Jamie Westlake77KG Semi Pro

14 Scot Turner V Anis Dada 93kg semi pro

15 Oliver Dillon V Chris Brown  - 73kg semi pro

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA