Natiunea MMA

Participare si bonusuri din cadrul UFC on Fuel TV 9
08/04/2013Organizatia americana Ultimate Fighting Championship a facut publice datele despre participarea si bonusurile pentru competita  din aceasta Sambata de pe Fuel TV 9. Bonusurile au fost de 60.000$ in loc de standardele UFC de 50.000$.

Publicul de la Ericsson Globe Arena din Stockholm, Suedia a fost in numar de 14.506, aducand enituri de 2.710.530$. Primul show din Suedia, care l-au evidentiat pe Alexander Gustafsson a avut o participare mai mare (in numar de 15.428).

Bonusurile au fost dupa cum urmeaza:
- Fight Of The Night: Brad Pickett vs. mike Easton
- KO Of The Night: Conor McGregor
- Submisia serii: Reaza Madadi.

Conor McGregor a impresionat publicul prin knockoutul sau asupra lui Marcus Brimage. De asemenea, Diego Brandau ar fi putut avea submisia serii asupra lui Pablo Garza. Din fericire, Gerard Mousasi a dorit sa lupte cu Ilir Latifi, lupta anuntata tarziu. Este interesant ca bonusurile au fost marite pentru acest eveniment. Poate a fost pentru a motiva luptatorii sa fie la cele mai inalte standarde. 

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA