Natiunea MMA

Participant surpriza la nationalele de Jiu Jitsu ale Braziliei
21/05/2011

 

Adilson Higa, centura neagra in jiu-jitsu brazilian, a suferit un accident grav in urma cu doi ani, avand drept consecinte amputarea bratului stang si o stare de coma indusa luptatorului brazilian. Dar nimic nu i-a putut diminua lui Adilson dorinta de a concura in competitiile de BJJ.

"Nevoia m-a impins sa dezvolt o serie de pozitii si prize care sa se adapteze handicapului meu. De exemplu aceea in care imping capul adversarului in jos pentru a-l face sa paseasca. Cand face pasii, adopt clasica garda De La Riva" a explicat brazilianul.

Efortul s-a vazut in cele din urma, Higa castigand o serie de medalii si trofee importante in perioada de dupa accident. "Faci lucrurile cu adevarat bine cand esti fericit, si eu sunt fericit cu aceasta noua etapa din viata mea."

Urmatoarul pas important par a fi nationalele Braziliei, concurs ce are loc in Rio de Janeiro. Higa afirma ca nu va concura din obligatie, ci dintr-o dorinta personala.

"Am demonstrat tot ce aveam de demonstrat. Partea importanta este sa fii acolo si sa pasesti pe saltea. Asta va fi cu adevarat o victorie pentru mine" declara luptatorul, oferindu un exemplu de determinare si motivatie studentilor sai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA