Natiunea MMA

Papy Abedi vs James Head, pe fight cardul galei de debut a UFC in Suedia
05/01/2012

Papy Abedi urmeaza sa il intalneasca pe James Head intr-o confruntare contand pentru categoria semi-mijlocie a UFC in gala de debut a promotiei americane in Suedia, pe 14 aprilie.

Aparitia lui Abedi pe acest fight-card era una asteptata, avand in vedere ca el are in acest moment ca baza chiar orasul unde va avea loc evenimentul, Stockholm. Abedi a crescut in Republica Democrata Congo, Franta si Belgia, inainte de a isi stabili domiciliul in Suedia, in 1997. La cei 33 de ani ai sai, el a pierdut debutul sau in Octogon prin rear-naked choke in fata lui Thiago Alves. Infrangerea a fost prima din cariera profesionista a acestuia, dupa nu mai putin de opt victorii consecutive.

Aceasta lupta va marca si debutul lui Head la categoria semi-mijlocie, de cand a semnat cu UFC in 2011. Cu un palmares de 7-2, el a fost invins in debutul din Octogon de Nick Ring la UFC 131. James urma sa lupte cu John Maguire la UFC 138, dar o accidentare l-a fortat sa se retraga din lupta.

Cardul, care va fi transmis live de FUEL TV, va avea loc la Ericsson Globe Arena in Stockholm. Restul lupteleor vor fi anuntate ulterior, dar e de asteptat aparitia lui Alexander Gustafsson, luptator suedez, care si-a exprimat public de nenumarate ori dorinta de a isi demonstra capabilitatile in fata conationalilor sai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA