Natiunea MMA

PROVOCATOR, noul model de top in categoria manusilor de box ARMURA
06/07/2015Manusile PROVOCATOR sunt noul model de top al brandului ARMURA. Gandite sa vina in intampinarea nevoilor sportivilor de top, care au asteptari mai ridicate de la echipamentele folosite, modelul PROVOCATOR aduce pe piata o noua serie de elemente inovative concepute pentru a creste gradul de confort si protectie pe care il ofera utilizatorilor.

Realizate din piele de vaca Nappa  de cea mai buna calitate, ele sunt cusute si imbinate in intregime manual, pentru o excelenta potrivire anatomica, tehnologia P-fit garantand o zona optima de ergonomicitate.O alta invoatie a acestui produs este insertia de gel - prin tehnologia Gel-tech - in manseta fiecarei manusi, ceea ce asigura un grad sporit de raspuns la fortele exercitate in timpul impactului asupra incheieturii purtatorilor.

Pe langa aerisirea palmara pe care ARMURA a mai folosito cu rezultate excelente si la modelul Getic, PROVOCATOR are adaugate doua noi suprafete de aeratie in zona degetului mare si a mansetei, care au rolul de a indeparta transpiratia excesiva printr-un cat mai bun flux aerian in interiorul manusii.Manseta clasica a ARMURA, cu latime de 7 cm, a fost pastrata si in acest caz datorita avantajelor majore pe care le ofera in comparatie cu un model mai ingust, mai ales in ceea ce priveste sustinerea incheieturii mainii.

Si pentru ca nici un produs nou ARMURA nu lasa deoparte partea de imagine, imprimeurile din pielea acestui nou model , ca si gama de culori aleasa, au fost create pentru a ii oferi o aspect exterior cat mai atragator. In plus, deoarece un model nou de top trebuia sa se diferentieze de restul gamei si la acest capitol, a fost conceputa o noua eticheta pentru mansete.

Manusile ARMURA PROVOCATOR se pot achizitiona de AICI.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA