Natiunea MMA

Overeem si Kharitonov, ultimele nume adaugate la Turneul Categoriei Grele a Strikeforce
04/01/2011

Desi Strikeforce nu a facut inca un anunt oficial legat de piramida de opt luptatori din cadrul mult asteptatului Turneu al Categoriei Grele, surse apropiate acestei organizatii au confirmat pentru MMAweekly.com componenta competitiei care urmeaza sa inceapa in luna februarie.

-Fedor Emelianenko vs. Antonio “Bigfoot” Silva
-Andrei Arlovski vs. Sergei Kharitonov
-Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum
-Josh Barnett vs. Brett Rogers

Au existat informatii ca Arlovski ar fi urmat sa lupte cu Barnett, dar pana la confirmarea oficiala a acestor lupte, nimeni nu poate sa fie foarte sigur de perechile de luptatori care urmeaza sa urce in cusca.

Aceeasi sursa a mai declarat ca primele doua lupte urmeaza sa apara pe Fight Cardul galei din 12 februarie la Izod Center, in New Jersey. Celelalte doua confruntari nu au inca o locatie sigura, dar exista posibilitatea ca ele sa se desfasoare in gala pe care Strikeforce o planuieste pentru 5 martie in Columbus, Ohio.

Informatiile despre Turneul Categoriei Grele au aparut imediat dupa ce M-1 Global a anuntat astazi pe site-ul lor ca au ajuns la o intelegere cu Strikeforce in ceea ce il priveste pe Fedor, si ca parteneriatul dintre ei va continua sa existe, cel putin in viitorul apropiat.

www.MMAweekly.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA