Natiunea MMA

Overeem se antreneaza alaturi de Jon Jones inaintea urmatorului meci
07/11/2014Cand Ben Rothwell a obtinut un succes important in fata lui, fostului campion Strikeforce Alistair Overeem si-a facut rapid planuri sa depaseasca infrangerea.

El se va intoarce in ring, in luna decembrie a acestui an, in cadrul UFC on FOX 13, impotriva lui Stefan Struve. Intr-un interviu recent pentru Submission Radio din Australia, el a vorbit despre infrangerea in fata lui Rothwell si despre numeroase alte subiecte.

“Sa fi ajuns din urma face parte din regulile jocului” a declarat Overeem. “ E acel factor X. Am fost norocos sa nu fiu ajuns din urma pana acum, desi am deja la activ 75 de lupte. Luand in considerare toate acestea, pot spune ca e vorba de ghinion.”

“În acest sport ai nevoie de un pic de noroc de partea ta și Ben a avut în ultima noastră luptă. Norocul a fost de partea lui.”

Overeem (37-14) a avut probleme inca din 2011 de cand s-a inscris in UFC, reusind doar 2-3 in decursul acestui interval. A fost invins de Travis Browne și Antonio Silva, dupa ce a câștigat o victorie rasunatoare impotriva lui Brock Lesnar în debutul său. Alta reusita a lui Overeem a fost impotriva lui Frank Mir in 2014.

Dupa cele cinci esecuri suferite pe parcursul celor 3 ani, “The Reem” este nerabdator sa intre in cusca si sa isi ia revansa.

“As prefera sa intru in cusca cat mai repede, cat inca mai sunt in ritm”, a spus Reem. “Nu am avut nici o problema. Am fost facut knock-out, si desi am pierdut tot consider ca as fi putut sa il bat pe Ben Rothwell.”

“Avand in vedere ce anume le fac celor cu care ma antrenez si cat de dominant sunt in ring, stiu ca am avut o conditie fizica excelenta.”

În confruntarea cu Struve, Overeem va intalni un luptător mai inalt. Din fericire, decizia de a se antrena alaturi de Jackson-Winkeljohn, va fi una benefica pentru el.

“Bineinteles ( ma antrenez alaturi de) campionul la categoria semi-grea, Jon Jones”, a spus el. “Super om si un partener perfect de antrenament si vom mai aduce si alti sportiv inalti.”

“Struve se va folosi cu siguranta de inaltimea pe care o are, avantajul fiind de partea lui in aceasta lupta. Cu toate acestea cred ca sunt mai bun ca el. Astept cu nerabdare sa intru din nou in ring, si sa inchei acest an cu o victorie.”
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA