Natiunea MMA

Overeem nu isi mai pune la bataie centura Strikeforce in Grand Prixul Categorie Grele
14/01/2011

Scott Coker a facut un anunt surprinzator ieri in timpul unei conferinte de presa referitoare la Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce, care a lasat in urma inca multe alte semne de intrebare.

Conform directorului executiv al promotiei americane, prima runda, ce a sferturilor de finala, va consta in lupte de numai trei runde, ceea ce inseamna ca infruntarea dintre Overeem si Werdum nu se va desfasura cu titlul categoriei grele pe masa. De fapt, se pare ca numai finala Grand Prixului va fi de cinci runde, si chiar daca Alistair va fi unul dintre cei doi finalisti, nu va conta pentru centura de campion.

Coker, care nu a specificat care va fi premiul pentru castigatorului Grand Prixului, a dat vina schimabrii formatului pe Comisiile Atletice ale diferitelor state in care va avea loc turneul, care nu au fost de acord cu durata de cinci runde pentru lupte in care nu se pune in joc un titlul de campion. Conform declaratiilor sale, "nu ar fi fost corect sa ii punem pe uni sa lupte cinci runde, iar altii numai trei" si de aceea s-a decis neimplicarea centurii de campion a categoriei grele din Strikeforce in acest Grand Prix.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA