Natiunea MMA

Organizatia RINGS, unde au debutat Fedor si Nogueira, relansata cu ajutorul It's Showtime Japonia
23/06/2011

O noua surpriza se profileaza pe scena japoneza de MMA.

Akira Maeda a anuntat ca are de gand sa relanseze promotia RINGS, unde si-au facut debutul pe scena mare a artelor martiale mixte nume importante ca Fedor Emelianenko sau Rodrigo Nogueira.

Fost pro-wrestler si actualmente angajat al DREAM, Maeda a declarat ca RINGS va pune in scena prima gala in martie 2012, avand ca principal focus categoriile mai mici de greutate. El a mai spus de asemenea ca va lucra la aceasta relansare cu It's Showtime Japan.

DREAM, parte a conglomeratului Fighting and Entertainment Group alaturi de K-1, nu a mai organizat nici o gala in acest an, in afara showului caritabil "Fight for Japan". Cifrele oficiale ale veniturilor incasate la acest eveniment nu au fost facute publice, dar avand in vedere ca nu a fost transmis de nici o televiziune si nici nu a avut parte de un public prea numeros, acestea nu pot fi decat mediocre in cel mai bun caz.

Asociera dintre Maeda si It's Showtime nu poate decat sa dezvaluie un atac concentrat pe doua directii al celei mai mari promotii de kickbox din acest moment in lume, indreptat spre piata japoneza de arte martiale. Pe de o parte pentru kickbox, prin It's Showtime Japan, si pe de alta parte pentru MMA, cu RINGS.

RINGS 2012 va avea loc, se pare, la Korakuen Hall. Sala are o capacitate de numai 1800 de locuri, iar asta inseamna ca dimensiunea evenimentului va fi una cu adevarat redusa.

Cu toate acestea, nu trebuie uitat faptul ca Maeda s-a bucurat de un mare succes cu promotia RINGS inainate de aparitia mamutului PRIDE FC, iar o noua incercare din partea sa de a accede pe piata cvasi-goala a MMA-ului japonez poate aduce rezultate surprinzatoare.

Nu a aparut inca nici o reactie oficiala a FEG cu privire la initiativa promoterului care face parte, cel putin momentan, din echipa lor. Cu siguranta nu va fi insa una prietenoasa, atunci cand va fi facuta publica, dupa divergentele si acuzele reciproce din ultima vreme aparute intre K-1 si It's Showtime.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA