Natiunea MMA

Operatia lui Lawal a fost un succes-ar putea sa revina in 6 luni
14/09/2010

Loretta Hunt-www.sherdog.comFostul campion Strikeforce al categoriei semigrea,Muhammed "King Mo" Lawal , a fost operat cu succes la genunchi(ACL) vinerea trecuta,in Los Angeles, si se pare ca acesta va reveni in ring mai repede decat s-ar fi asteptat.
Lawal,in varsta de 29 ani,ar putea reveni in ring in sase luni conform Dr.Neal S. Elattrache,desi initial s-a crezut ca acesta va lipsi cel putin noua luni.
"Operatia a decurs foarte bine,fara complicatii.Genunchiul lui Mo este stabil si poate sa inceapa recuperarea de maine.Ma astept sa isi revina 100%," a declarat Dr.Elattrache.
Elattrache este acelasi doctor care l-a operat pe Fabricio Werdum,greul din Strikeforce,pe data de 18 august.Acesta i-a extras brazilianului 27 de bucati de os din cotul stang.
Ryan Parsons,manager-ul lui Lawal,a spus ca luptatorul sau este foarte motivat  sa inceapa recuperarea pentru a putea reveni in ring in termen de 6 luni.
"Avem multe metode avansate pentru recuperarea rapida a lui Mo", a declarat Parsons."Aceasta a fost o experienta din care am invatat cu totii,dar greul de abia cum incepe.Il sustin pe Mo sa treaca peste acest lucru si sa revina in Strikeforce" a spus Parsons.

Lawal s-a accidentat la genunchi in primul meci in care si-a aparat centura ,impotriva lui Rafael "Feijao"Cavalcante la Strikeforce Houston in august.Brazilianul l-a pus pe acesta la pamant dupa o serie de lovituri de genunchi si o directa de dreapta,arbitrul oprind meciul in repriza a treia.
Lawal a condus la puncte pana in acel moment,conform celor de la Texas Combat Sports Program.

Membru al echipei de lupte libere a Statelor Unite in 2005,Lawal  a suferit o alta operatie la genunchi dupa ce si-a rupt un ligament in prima repriza a meciului impotriva lui Ryo Kawamura in Sengoku"Seven Battle" in martie 2009.

Strikeforce l-a achizitionat pe fostul luptator al Universitatii din Oklahoma si campion al diviziei II nationale in 2002,la sfarsitul anului 2009.Lawal l-a invins pe Gegard Mousasi printr-o decizie unanima in urma unui meci pe durata a cinci reprize pentru centura Strikeforce a categoriei semigrea,pe 17 aprilie in Nashville,Tennessee si a devenit unul dintre cei mai populari luptatori din Strikeforce pentru care a luptat in trei meciuri.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA