Natiunea MMA

Openul Brasovului la Ju Jitsu
09/08/2016

      
Openul Brasovului la Ju Jitsu

     Clubul Sportiv Kokoro Brasov organizeaza sambata, 3 septembrie, Openul Brasovului la Ju Jitsu. Competitia se desfasoara cu sprijinul Federatiei Romane de Arte Martiale, Departamentul de Ju Jitsu.
   
    Intrecerile vor incepe la ora 9 si se vor incheia in jurul orei 21, fiind gazduite de sala de sport a Scolii Gimnaziale Stefan Octavian Iosif din Brasov.
Concursul este structurat pe doua probe: Fighting si Ne Waza.
   
   Potrivit presedintelui CS Kokoro, sensei Lucian Boglut (3 DAN Ju Jitsu), la Openul Brasovului la Ju Jitsu sunt asteptati sa participe circa 200 de sportivi de la 20 de cluburi din intreaga tara.  Printre ei se vor numara, evident, si luptatorii de la CS Kokoro, care au obtinut 13 medalii la Campionatul National din luna mai.
    Mai mult, unul dintre elevii senseiului Lucian Boglut, Alex Blanaru, a cucerit medalia de bronz in cadrul Campionatului Mondial de Ju Jitsu, rezervat sportivilor sub 21 de ani, care a avut loc la Madrid (Spania).


Vlad Amarieimagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA