Natiunea MMA

OneFC si Yahoo isi unesc fortele pentru promovarea online a organizatiei asiatice
24/09/2013Cea mai mare promotie a Asiei de arte martiale au dezvoltat un parteneriat puternic cu Yahoo. Acestia vor oferi utilizatorilor o acoperire mai mare a stirilor si clipurilor OneFC.

Asa cum UFC si Yahoo colaboreaza in Statele Unite, OneFC si-a dedicat prezenta pentru Asia de Sud-Est, difuzand stiri si clipri on-line. Tarile incluse in aceasta colaborare sunt Singapore, Indonezia, Malaysia, Filipine si Vietnam.

OneFC e foarte cunoscut in Asia, si nu numai, mai ales in tari precum Filipine, unde artele martiale sunt foarte populare. Singapore a devenit punctul central pentru OneFC si Zuffa in Asia.

“Acest parteneriat este foarte provocator, si va redefini continutul din spatiul virtual al infomatiilor despre OneFC. Este prima colaborare de acest gen, OneFC avand o cota de piata de 90% in Asia, iar Yahoo este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Aceasta colaborare va ridica OneFC-ul la un alt nivel.”

Yahoo este unul dintre cei mai mari provideri din lume. In Statele Unite, Yahoo a oferit fanilor suficiente informatii din lumea artelor martiale, astfel incat ei au ajuns sa isi obtina toate informatiile din acest loc.

“Yahoo s-a dedicat sa fere in permanenta o acoperire cat mai larga din lumea sporturilor, avand parteneriate cu diverse sporturi.”, a delcarat Alan Soon, manager editorial Yahoo din Asia de Sud-Est. “Multumita parteneriatului nostru cu OneFC, vom fi mai aporoape de actiune. Vom deveni mai exclusivisti si mai experimentati in zona fanilor MMA.”

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA