Natiunea MMA

Olguta Vasilescu - viitoarea presedinta a WAKO Pro Romania
24/05/2012

COMUNICAT DE PRESA

Remy Bonjaski vine la Craiova pentru a o numi pe Olguţa Vasilescu în funcţia de preşedinte a WAKO Pro România

Triplul campion mondial K-1 Remy Bonjaski va sosi pe 7 iunie, în România, pentru a asista la instalarea în funcţia de preşedinte a Olguţei Vasilescu în cadrul filialei române a WAKO Pro, cea mai mare organizaţie la nivel mondial de kick-box.

Preşedintele circuitului mondial Superkombat şi partener al WAKO Pro în ţara noastră, Eduard Irimia, a propus-o pe senatorul Olguţa Vasilescu pentru această funcţie preşedintelui WAKO Pro, Ennio Falsoni. Politicanul va prelua astfel ştafeta de la omul de afaceri Nicuşor Stan. “E important ca oamenii din viaţa publică să se implice în organizarea evenimentelor dedicate sporturilor de contact. Această poziţie va fi în special una onorifică, iar doamna Olguţa Vasilescu va fi un adevărat ambasador al sportului la nivel mondial. Nicuşor Stan va rămâne alături de noi în continuare”, a spus Eduard Irimia în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Craiova.

Olguţa Vasilescu nu a fost aleasă întâmplător pentru a deveni preşedinte WAKO Pro România. Aspiranta la Primăria Craiovei s-a apucat de karate tradiţional în 1989, iar din 2001 deţine centura neagră cu doi dan după ce a încheiat Colegiul Naţional de Apărare. “Desemnarea dânsei nu are un caracter politic. Aşa si Cătălin Moroşanu candidează la Consiliul Judeţean din partea unui partid rival. Am decis să o cooptăm în echipă deoarece este foarte interesată de evenimentele din această sferă, chiar le urmăreşte constant”, a mai afirmat promotorul Eduard Irimia. WAKO Pro este cea mai mare organizaţie de kickboxing din lume, având nu mai puţin de 126 de ţări afiliate, dintre care 75 sunt recunoscute de Comitetele Olimpice.

Primul eveniment în care se va implica având noua funcţie va fi finala Local Kombat Bodyguardul – Forţe Speciale, care va avea loc pe 8 iunie la Craiova. Atunci, Ionuţ Atodiresei şi valahul Saşa Jovanovic se vor întâlni într-un meci revanşă, dar de data aceasta cu centura WAKO Pro Intercontinental pe masă. “Următorul pas ar fi organizarea Final 8 Superkombat din toamnă. Mi-aş dori foarte mult să aduc acel eveniment în Sala Polivalentă din Craiova”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

Înaintea galei de pe 8 iunie, la Craiova va ajunge celebrul luptător olandez Remy Bonjaski, triplul campion mondial K-1, care va asista la instalarea oficială a Olguţei Vasilescu în funcţia de preşedinte a WAKO Pro România. “Mă bucur enorm că un mare campion a decis să fie alături de noi la acest eveniment important pentru oraşul Craiova”, a conchis politicianul.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA