Natiunea MMA

Oktagon/Legend pe 5 aprilie in Milano; Souwer, Askerov si Kyshenko pe fight-card
10/02/2014Promotiile rusesti Legend si italiana Oktagon isi unesc resursele si pun in scena o gala mare, pe 5 aprilie in Milano, unde cateva nume de top din lumea kickboxului profesionist pot fi vazute la lucru.

Desi initial nu s-a stiut decat data evenimentului, in acest weekend promoterul rus al Legend a postat un prim banner, din care ne putem face o idee despre principalele confruntari de pe figh-card.

Dzhabar Askerov il va intalni pe Artur Kyshenko intr-un clasic est-european, in timp ce castigatorul de acum trei ani al Turneului Dragonilor din Fight-Code, Yuri Bessmertny, il va intalni pe veteranul si multiplul campion K-1 World MAX, olandezul Andy Souwer.

Partenerul italian este celebrul Carlo Di Blassi, un om care are multe gale importante in spate, de la Thai Boxe Mania, pana la Fight-Code si mai ales Oktagon, asa ca ne asteptam la mai multe surprize din partea lor in perioada urmatoare. Ramaneti aproape pentru mai multe detalii legate de evenimentul din Milano.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA