Natiunea MMA

ONE Fighting Championship - S-a nascut un nou gigant in lumea MMA-ului din Asia
20/10/2011

Oficiali ai promotiei singaporeze ONE Fighting Championship au anuntat ieri formarea ONE Asia Partnership Network, un grup care va cuprinde 18 sali celebre si promotii din regiunea Asia-Pacific.

ONE FC a semnat "parteneriate mutuale de exclusivitate" cu o serie de organizatii locale de top, intre care sunt incluse Universal Reality Combat Championshp (URCC) din Filipine, Cage Fighting Championship (CFC) din Australia, Road Fighting Championship (RFC) din Coreea de Sud, dar si sali celebre de pregatire ca Tiger Muay Thai din Tailanda, Evolve MMA din Singapore sau Team Lakay Wushu din Filipine.

"Obiectivul nostru este sa unificam MMA-ul din ASIA si sa crestem impreuna sportul pe care il iubim asa de mult" a declarat Directorul Executiv al ONE FC Victor Cui. "Parteneriatele cu entitati asa de puternice ne ajuta sa acceleram dezvoltarea sportivilor asiatici si MMA-ul in regiune. Daca esti luptator ONE FC, vei avea posibilitatea de a concura automat in cele mai mari evenimente de MMA din Asia in cadrul retelei noastre. Daca esti un sponsor, vei avea ocazia sa atingi multi mai multi potentiali clienti din mai multe tari."

Nu s-au dat detalii despre termenii parteneriatului, dar se pare ca inca 23 de organizatii majore raman in discutii pentru alaturarea la aceasta retea, inclusiv probabil cel mai mare nume de pe aceasta piata. Cui a mai spus ca in curand ar putea numara DREAM printre membrii ONE Asia Partnership Network.

"Daca se ajunge la o intelegere cu DREAM, am urma sa ne ajutam la diferite nivele. Cheia e moneda de schimb" a mai spui Cui.

ONE FC are deja trei gale programate la anul viitor: 11 februarie la Kelapa Gading Sports Mall in Jakarta, Indonezia; 31 martie la Singapore Indoor Stadium; 27 aprilie la Stadium Negara in Kuala Lumpur, Malaezia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA