Natiunea MMA

ONE FC va organiza gale de MMA in China
24/06/2014MMAFighting a anuntat ca promotia asiatica ONE FC a semnat un nou contract cu AMC Live Group, care va fi responsabila de evenimentele promotiei in China. Compania cu bazele in Singapore isi va indrepta resursele spre alte parti din Asia.

Momentan  ONE FC planuieste ca in cea de-a doua jumatate a anului 2014 sa puna in scena 4 evenimente in China, iar in 2015 sa ajunga la 10. Galele vor avea loc in mai multe zone ale celei mai populate tari din lume. AMC Live Group s-a ocupat pana cum in principal de organizarea concertelor de muzica, dar are o vasta experienta in promovarea showurilor. Nu au fost facute publice informatii legate de calendarul propriuzis pe care cele doua companii intentioneaza sa il urmeze, si nici locatiile pe care le va targeta.

Perspectivele financiare sunt foarte bune. ONE FC  si-a axat activitatea curenta pe piata Asiatica, avand sponsori seriosi si luptatori foarte buni. Aderarea la piata chinezeasca le-ar face un mare bine, deoarece acestia sunt mari sustinatori ai sporturilor martiale.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA