Natiunea MMA

ONE FC organizeaza un mare summit al MMA-ului asiatic si muta gala din iunie intr-o locatie noua
11/04/2012

ONE FC a anuntat ieri organizarea ONE Asia MMA Summit 2012, o intalnire istorica - pe baza de invitatie - a celor mai importante figuri ale acestui sport din artele martiale mixte in Orientul Indepartat. Locatia va fi Marina Bay Sands in Singapore, iar perioada va fi 1-3 iunie 2012.

Liderii celor mai importante promotii, sali de MMA, sponsori internationali, parteneri guvernamentali si media outleturi urmeaza sa se intalneasca pentru a crea un plan de dezvoltare pe termen mediu si lung, si pentru a discuta cresterea spectaculoasa a acestui sport in Asia, de la crearea ONE FC Network.

"In ultimele sase luni, am schimbat complet acest sport, artele martiale mixte, in Asia" a spus fondatorul si CEO-ul ONE FC, Victor Cui.

"Viziunea mea este sa cream cea mai buna retea de MMA din Asia prin alegerea unor parteneri strategici, care sa cuprinda cele mai bune sali de MMA, cele mai bune promotii, sponsori si companii media din regiune. ONE Asia MMA Summit 2012 ne va oferi tuturor posibilitatea de a ne intalni si impartasi ideile pe care le avem, sa gandim si sa planificam cresterea acestui sport in Asia, si sa creem oportunitati petru fiecare dintre noi."

In plus oficialii au confirmat schimbarea locatiei pentru viitoarea gala a organizatiei, ONE FC: Destiny of Warriors.

Datorita cererii foarte mari de bilete, evenimentul va fi mutat la Negara Stadium, unde pot fi gazduiti pana la 8000 de spectatori, si reprogramata pentru 23 iunie 2012. Inca nu se cunosc detalii despre fight-cardul acestei gale.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA