Natiunea MMA

ONE FC mai adauga o lupta pentru titlu pe fight-cardul galei Dynasty of Champions
28/10/2015ONE Fighting Championship, cea mai in voga promotie de MMA din Asia, a anuntat adaugarea unei noi lupte pentru titlu pe fight-cardul galei "Dynasty of Champions". Campionul categoriei musca Adriano Moraes isi va apara centura in fata lui Kairat Akhmetov.

Moraes este singurul campion de la aceasta categoriei de greutate a ONE FC, si are la activ patru victorii consecutive. In ultima sa aparitie in cusca circulara a organizatiei asiatice el a trecut la decizie dupa cinci runde de Asuka Mikaiami.

Akhmetov are o cariera profesionista fulminanta, el nefiind inca invins de nici un adversar. Un specialist al submisiilor, el isi face cu aceasta ocazie debutul in galele ONE FC.

"Dynasty of Champions" e programata pe 21 noiembrie la Olympic Sports Center in Beijing, China. Main Eventul serii va fi lupta dintre detinatorul titlului de la categoria pana Jadamba Narantungalag si Marat Gafurov.

Recent, ONE FC a anuntat ca a semnat un contract lucrativ cu organizatia chineza Wujie, care va permite organizarea a nu mai putin de 26 de evenimente in China, pentru urmatorii doi ani.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA