Natiunea MMA

ONE FC lanseaza in Asia o serie de evenimente dedicate amatorilor
17/09/2013One Fighting Championship va anunta in aceasta saptamana o serie de evenimente pentru amatori ce va avea loc anul viitor in Asia. Sub titlul “One Amateur MMA series”, luptele se vor desfasura lunar sub supravegherea oficialiilor One FC. Deja se lucreaza cu diverse promotii de amatori, cum ar fi Malaysian Invasion MMA, care este organizat de sponsorul One FC Tune Talk. De asemenea Academy Fighting Championship din Filipine au sanse sa participe la evenimente.

Oficialii promotiei au declarat ca vor colabora cu diverse organizatii precum Road FC, URCC, Ultimate Beatdown, Tiger Muay Thai, Team Lakay si Evolve MMA, care vor participa si se vor supune regulilor One FC.

Aceasta strategie este conceputa de Vicepresedintelui de Operatiuni One FC Matt Hume. Fostul luptator, care a colaborat cu Pride Fighting Championship si Dream, considera ca acest proiect va ajuta la dezvoltarea urmatoarei generatii de talent asiatic.

“Acesta va fi cel mai mare eveniment de amatori din lume, si imi face o deosebita placere sa conduc aceasta initiativa. Sunt numerosi luptatori talentati in Asia, care au acum sansa sa isi dezvolte capacitatile prin intermediul competitiei”, a declarat Hume celor de la Sherdog.com.

Aceasta initiativa va incepe in 2014, cu evenimente lunare in diverse locatii din Asia, avand parteneri in Corea de Sud, China, Japonia, Indonezia, Tailanda, Singapore, Malaesia, Filipine, India, Pakistan, Taiwan si Hong Kong.

“Va fi cel mai mare eveniment de amatori din MMA, care va avea colaborari simultane cu diverse sali, parteneri si amatori ce fac parte din reteaua OneFC.  Este foarte solicitant, deoarece se va lucra lunar in principalele orase din Asia. Este foarte important pentru noi sa fie bine, deoarece pana acum avem sprijinul neconditionat al sponsorilor nostrii, ale partenerilor si salilor de antrenament”, a delcarat Cui, CEO al One FC.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA