Natiunea MMA

ONE FC are planuri mari pentru 2014; Victor Cui vrea o gala in fiecare luna
08/08/2013ONE FC a avut un inceput de an 2013 mai incet, dar ce mai mare promotie de arte martiale mixte planuieste sa incheie acest an pe picior mare, si mai mult sa inceapa 2014 la un cu totul alt nivel.

Organizatia patronata de Victor Cui are in plan patru gale importante pentru sfarsitul acestui an.

Bazata in Singapore, ONE FC are deja contracte semnate cu sponsori de mare calibru, Kawasaki si filmul Thor al celor de la Disney pentru a le promova produsele in intreaga Asie.

In plus, pentru 2014, planurile lor includ cel; putin cate o gala in fiecare luna, cu doua evenimente in 30 de zile atunci cand locatiile si programele TV o permit.

"24 de evenimente pe an a fost mereu tinta noastra" spune Cui. "Asta e idealul, intr-o situatia perfecta".

Pentru 2014, ONE FC are in plan si o vizita in Japonia, unde PRIDE a facut istorie in anii 2000, dar unde DREAM nu a reusit sa mai aprinda focul pasiunii.

"Iubesc Japonia. Ne uitam la optiunea asta foarte atent" spune Cui. "Am avut mai multe discutii cu luptatori si sponsori care vor sa activeze in acea piata. Sunt sigur ca vom fi acolo in 2014. Avem mai multe locatii rezervate deja. Ramane sa potrivim orarul si sa lucram la organizare."

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA