Natiunea MMA

ONE FC adopta regulile PRIDE in legatura cu loviturile de picior la sol
03/09/2012

In acest weekend, lupta dintre Andrei Arlovski si Tim Sylvia, de pe fight-cardul galei ONE FC 5 "Pride of a Nation" s-a terminat intr-un No Contest nedorit de nimeni, dupa o lovitura ilegala de picior la cap, aruncata de Arlovski. Acum, organizatia asiatica a facut o schimbare in regulile pe care le foloseste, tocmai pentru a evita acest lucru pe viitor.

Desi loviturile de picior la cap - supranumite si "soccer kicks" - atunci cand acesta este cazut la sol sunt ilegale in UFC, ONE FC le accepta cu conditia ca arbitrul de ring sa considere si sa declare ca este un atac deschis.

In lupta dintre Arlovski si Sylvia, Andrei a lovit de doua ori capul adversarului sau. Arbitrul insa nu a declarat un atac deschis, asa ca s-a luat decizia de a se pune capat luptei dupa ce Sylvia nu a mai putut continua.

ONE FC a anuntat duminica noaptea, pe contul lor de Twitter, ca de acum incolo va folosi regulile PIRIDE, care permiteau oricand acest fel de lovituri, pentru a preveni astfel de situatii in viitor.

Urmatoarea gala a organizatiei asiatice va avea loc pe 6 octombrie, unde il va avea pe Shinya Aoki in Main Event.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA