Natiunea MMA

ONE FC: Kojima vs. Leone pregatiti pentru 13 Septembrie, Boku vs. Colossa in Co-Main Event
18/07/2013
Inca trei lupte au fost adaugate la fight-cardul galei ONE FC: Kojima vs. Leone, incluzand main event-ul serii.

In co-main eventul serii va lupta fostul campion de la categoria usoara al ONE FC Kotetsu Boku (20-8-2), care il va infrunta pe Vuyisile Colossa (5-4). Luptatorul japonez este recunoscut pentru modalitatea prin care l-a infrant pe Zorobabel Moreira pentru a castiga titlul, iar campionul mondial din Muay Thai a dus lupte grele cu nume precum Eduard Folayang si You Chul Nam.

Cea de-a treia lupta anuntata azi va fi intre Jake Butler (2-0) si James Kouame (1-1). Anul acesta americanul a avut 2 confruntari pentru ONE FC, infrangandu-si oponentii in prima runda, urmand sa fie pretendentul centurii de la semigra.

Capul de afis va fi o lupta intre Kojima (13-5-5) si Leone (6-2). Primul este un veteran, care a fost clasat la un moment dat ca fiind numarul 1 in lume la categoria sa, iar al doilea este un pretendent care a luptat in Thailanda in ultimii ani.

Kojima a fost campionul categoriei cocos al Shooto timp de 4 ani, pana cand, datorita unei accidentari la genunchi a fost nevoit sa returneze centura deoarece nu mai era apt sa o apere. Ultima victorie a sa a fost asupra campionului URCC Rey Docyogen in cadrul ONE FC: Return of Warriors din Februarie.

Leone a avut ultima aparitie in ONE FC: Rise to Power in Mai, unde l-a infrant pe Geje Eustaquio prin decizie unanima.

Singura lupta in afara celor de mai sus confirmata pana acum, va fi la categoria semigrea intre Vincent Majid (0-0) si Eugenio Tan (1-1).

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA