Natiunea MMA

OFERTA SPECIALA saltele tatami puzzle ARMURA
11/05/2016

ARMURA, prin intermediul partenerului sau Natiunea MMA, va aduce o OFERTA SPECIALA la saltele Tatami Puzzle, modelul ideal pentru salile de antrenament sau pentru suprafetele competitionale. Saltelele noastre sunt folosite de Federatia Romana de Arte Martiale si de Federatia Romana de Kempo atat la antrenamentele sportivilor cat si in competitiile oficiale, si corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Cu o densitate de 40 grade si realizate din spuma EVA de mare densitate, ele pot fi achizitionate in trei grosimi, 40mm, 30mm si 20mm, disponibile imediat de pe stoc. Culorile produsului sunt rosu/albastru, reversibile.

Finishul suprafetei de contact este modelul "Cross" (in imagine), care asigura cea mai buna tractiune si protectie anti-alunecare in timpul procedeelor de arte martiale de la antrenament sau din competitie. Saltelele se livreaza cu tot cu marginile adiacente.

Caracteristicile lor sunt:              - ne-toxice 
                                              - fara vre-un miros specific
                                              - impermeabile 
                                              - anti-alunecare
                                              - flexibile si moi
                                              - usor de asamblat, depozitat si curatat 

Preturile speciale pentru Natiunea MMA, oferite de brandul ARMURA, sunt:

Tatami Puzzle 1000x1000x40 mm - pret 150 ron/m2
Tatami Puzzle 1000x1000x30 mm - pret 100 ron/m2
Tatami Puzzle 1000x1000x20 mm - pret 75 ron/m2

Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0731.014.128 (Bogdan Cont) sau pe ACEST LINK. Cluburile sau persoanele fizice care achizitioneaza mai multe bucati pot beneficia de discounturi suplimentare.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA