Natiunea MMA

OFERTA SPECIALA - Saci de box Adidas de 150cm la 800 Ron
05/04/2012

Magazinul oficial al Natiunii MMA, TROPS.ro, va aduce inca o oferta speciala.

Pentru cei dintre voi care au pornit in 2012 cu ganduri mari, de a intra cat mai rapid intr-o forma fizica maxima, TROPS va ofera Saci de Box ADIDAS la excelentul pret de 800 Ron. Oferta se adreseaza atat sportivilor individuali cat mai ales cluburilor care incearca sa isi doteze salile de pregatire cu echipamente de ultima generatie.

Cu o lungime de 150cm, un diametru de 35cm si o greutate de aproximativ 45 kg, realizati dintr-un material sintetic (parachute material - o combinatie de nylon si fibra textila) de inalta calitate, sacii corespund celor mai ridicate standarde stabilite de celebrul brand german. Toti acestia sunt scanati imediat dupa productie, pentru a asigura o densitate uniforma si o umplere perfecta.

Sacii sunt umpluti cu fragmente textile, iar inchiderea in partea superioara este prevazuta cu fermoar. Sistemul de prindere este format din patru lanturi independente din metal galvanizat (cu rezistenta sporita la coroziune), cu un sistem pivotant in centru pentru cuplarea cu suportul de pe tavan. Atasamentul acestui sistem de sac este realizat prin chingi de nylon ranforsat, care asigura o rezistenta sporita la folosinta de lunga durata.

Designul modern si brandingul ADIDAS, pe un fundal de culoare neagra, va ofera si un plus de ... "coolness" in sala, nu doar cativa saci de ce mai buna calitate.

Pentru orice intrebari suplimentare, puteti sa ne contactati la numarul de telefon 0740.319.106 (Horia Ciocan)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA