Natiunea MMA

O serie de accidentari duce la amanarea United Glory World Series pana in primavara
24/01/2011

United Glory, ramura promotionala a Golden Glory, a amanat cel de-al doilea eveniment al World Series of Kickboxing and MMA, care urma sa aiba loc in 30 ianuarie la Spiroudome in Charleroi, Belgia.

Cardul, care trebuia sa cuprinda runda semi-finala a turneelor de opt oamnei de MMA si kickboxing, urmeaza sa se desfasoare acum in martie sau aprilie. Noua data va fi anuntata pe 25 ianuarie, conform comunicatului de presa emis sambata de organizatia olandeza.

Accidentari ale competitorilor din ambele turnee au fost cauzele care au dus la amanarea showului, conform aceluiasi comunicat. Superstarul Gokan Saki, de la Golden Glory, urma sa lupte cu Wendell Roche in semi-finala de la kickbox, dar el a suferit o fractura de brat pe 11 decembrie, multumita lui Daniel Ghita si lui Alistair Overeem in K-1 World Grand Prix Final.

"In lumina tehnicii unice de kickbox si a popularitatii lui Gokan United Glory considera ca evenimentul nu poate continua fara el. Recomandarea de a amana evenimentul, pentru a ii permite lui Saki sa ia parte in continuare la turneu, a fost luata si pentru a proteja companiile TV care transmit United Glory World Series in mai multe tari din lume. Miscarea este de asemenea de o mare importanta pentru sponsorii nostrii."

Pe partea de MMA, semifinalistul John Alessio a anuntat pe contul sau de Twitter pe 2 ianuarie ca a suferit o accidentare la spate si ca va fi fortat sa se retraga de pe fight cardul din Belgia. El il invinsese pe Sergey Golyaev in sferturile de finala din luna octombrie si urma sa dea piept cu Siyar Bahadurzada in semi-finalele turneului categoriei semi-mijlocii.

Desi oficialii au cautat un inlocuitor pentru canadian, United Glory declara acum ca Alessio "sa va reface suficient pentru a putea lua parte in turneul din martie/aprilie." Ca urmare, semi-finalele raman aceleasi, cu Alessio vs Bahadurzada si Roan Carneiro vs Tommy Depret.

www.sherdog.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA