Natiunea MMA

O noua linie de produse ARMURA - Colantii si rashguardul Bushido
12/10/2015Da, ARMURA nu sta deloc...pe loc.

Pentru ca s-a angajat sa ramana mereu in prima linie cu produse moderne, functionale si in primul rand accesibile pentru toate buzunarele, cu probabil cele mai mici preturi de pe piata romaneasca de profil, si in urma receptiei foarte bune pe care modelul de short pentru MMA Bushido l-a primit de la clienti, baietii care gandesc strategia ARMURA va aduc acum noul set format din colanti si rashguard cu aceeasi linie de design.

Ambele sunt create avand la baza foarte popularul material al modelului Fitskin, poliester de cea mai buna calitate combinat cu fibre elastice de spandex/lycra. Ca si la modelul precedent, cusaturile sunt realizate in afara, pentru a asigura un confort optim pentru purtator, iar imprimarea este definitiva (realizata prin sublimare digitala computerizata). Transpiratia este si ea indepartata rapid de corp, permitand utilizatorilor o rapida refacere dupa efort, si oferind si un suport muscular potrivit pentru mai toate stilurile de arte martiale.

Asa ca toata lumea care si-a dorit un tip nou de colanti, de rashguard sau de ce nu de ambele, cu un colorit diferit decat Fitskin-ul, il poate gasi acum in noua linie Bushido. Si da, se pot achizitiona separat. Desi baietii ne spun ca arata foarte cool atunci cand sunt purtate impreuna.

Le puteti vedea si achizitiona de AICI, cu mai multe detalii si preturi. In plus, ele vor fi disponibile curand si in magazinele ARMURA din tara.

Ramaneti aproape, urmeaza mai multe surprize de la prietenii nostri si in zilele urmatoare.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA