Natiunea MMA

O medalie de aur si un loc trei pentru sportivii CS SHINPO, la Concursul National de Muay Thai
20/11/2012

In data de 18 noiembrie 2012, la sala de sport a "Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti” a avut loc CONCURSUL NATIONAL DE MUAY THAI 2012, cu participarea Presedintelui Federatiei Mondiale de Muay Thai, d-l Lt.Gen. AKACHAI CHANTOSA .

La aceasta activitate au participat şi sportivi Clubului Sportiv SHINPO Bucuresti, antrenati de sensei Avrămiţă Florin centură neagră 3 dan, care au obţinut următoarele rezultate:

Badea Cosmin medalia de aur, care la inceput de cariera a reusit in timp foarte scurt sa dovedeasca abilitati de luptator, participand la Campionatul National de Muay Thai 2012, obtinand titlu de campion naţional dupa ce si-a executat la propriu toti adversarii. Nici unul dintre acestia nu au resuit sa termine lupta in picioare impotriva sportivului de la SHINPO. Cosmin a fost medialiat de dl. Grand Master Kevin Lloyd secretar general al WMTF.

Vesa Alex locul III – avand o accidentare mai veche si nu a reusit sa se califice pentru finale, luptandu-se doar in semifinale.

Având în vedere timpul foarte scurt de pregatire pentru acest Concurs Naţional la care am fost invitati cu o saptamana inainte de concurs, Clubul Sportiv SHINPO nu a putut alinia la start un lot mai mare de luptatori.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA