Natiunea MMA

O luptatoare de kickbox moare dupa o lupta in ring
29/07/2010

David St Martin - www.sbnation.com

Adrienne Simmons, o luptatoare de kickbox de doar 30 de ani, a decedat in urma unei lupte organizate in weekendul trecut. Nascuta in Atlanta, Statele Unite, ea a concurat intr-o gala din Florida sub auspiciile International Kickboxing Federation, unde a receptionat un croseu devastator de stanga la cap in a treia runda a confruntarii cu Lindsay Scheer.

Desi a fost tratata imediat de doctorii prezenti la gala, si a dat semne de revenire, a trebuit sa fie evacuata cu elicopterul spre un spital specializat.

IKF nu a comentat imediat acest incident tragic.

Eric Haycraft, antrenorul sportivei, a vorbit in detaliu despre cele intamplate pe contul sau de Facebook.

"Lupta a parut normala din toate punctele de vedere. Lindsay, mai experimentata, a preluta initiativa si i-a administrat lui Adrienne un knock-down cu chiar prima directa de brat. In runda a treia, Lindsay a reusit o combinatie de trei lovituri care au pus capat luptei. Arbitrul a intervenit imediat si doctorii au intrat in ring imediat.

Adrienne s-a ridicat si a vorbit cu noi. Ne-a confirmat ca aceasta lovitura nu a fost diferita de alte astfel de lovituri care pun capat unei lupte inainte de incheierea timpului regulamentar. A fost dusa in vestiar de doctori, pentru a ii administra mai multe ingrijiri medicale de rutina.

La scurt timp dupa asta ni s-a spus ca a trebuit chemat un elicopter pentru a o transporta la spital."

Se pare, conform altor surse, ca ea a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru a trata o hemoragie aparuta la creier si o tumefierea a aceleiasi zone, dar a intrat in coma si nu si-a mai revenit.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA