Natiunea MMA

O luna pana la Cupa Armenopolis
31/08/2017  Clubul Sportiv Firekick-Boxing Gherla organizeaza sambata, 30 septembrie 2017, in colaborare cu Primaria Gherla, editia a patra a Cupei Armenopolis la kickboxing.
  Competitia se va desfasura in Sala de Sport a Liceului Teoretic “Ana Ipatescu” din Gherla, cu incepere de la ora 12, si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (copii, juniori si seniori). Meciurile vor avea loc atat pe tatami, cat si pe ring. Copiii sub 16 ani vor lupta in regim kick light, in timp ce restul se vor conforma regulilor de kickboxing WAKO. Cantarul oficial este programat intre orele 9 si 11, fiind urmat de sedinta tehnica pentru antrenori si arbitri.
  Potrivit presedintelui clubului organizator, Paul Florean, la Cupa Armenopolis 2017 sunt asteptati circa 180 de sportivi de la aproape 20 de cluburi din tara. Taxa de participare este de 30 de lei/ sportiv.
  Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18. Premiile constau in diplome si medalii, dar vor fi acordate si distinctii individuale, respectiv echipamente de arte martiale Armura, partenerul tehnic al concursului.
  Biletul de intrare la acest eveniment traditional pentru Gherla costa 5 lei.

 Vlad Amariei-www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA