Natiunea MMA

Nurmagomedov si Johnson se bat in UFC 205
28/09/2016
  Presedintele UFC, Dana White a confirmat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca rusul Khabib Nurmagomedov il va infrunta pe americanul Michael Johnson, intr-un meci la categoria usoara, programat in cadrul galei UFC 205.
  Numele lui Nurmagomedov a fost vehiculat pentru o disputa cu Alvarez, insa, in cele din urma, nu s-a ajuns la o intelegere. De altfel, Nurmagomedov l-a si acuzat pe retelele de social media pe Alvarez ca evita sa isi apere titlul intr-un meci cu el.
  In varsta de 28 de ani, The Eagle Nurmagomedov este imbatabil pana acum. Rusul s-a impus in toate cele 23 de partide, ultima transata in doua runde in fata lui Darrell Horcher.
  De partea cealalta, luptatorul de la Blackzilians, Michael “The Menace” Johnson are un palmares de 17 victorii si 10 infrangeri in circuitele MMA. El a reusit sa castige ultimul meci prin knock-out in fata lui Dustin Poirier, dupa ce suferise doua esecuri consecutive impotriva lui Nate  Diaz si Beneil Dariush.
  Gala UFC 205 se va desfasura pe12 noiembrie, la Madison Square Garden din New York
  Capul de afis al evenimentului este confruntarea dintre Eddie Alvarez (Statele Unite ale Americii) si irlandezul Conor Mc Gregor.

Victor Corobea-www.natiuneaMMA.ro

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA