Natiunea MMA

Nu mai au nici un motiv sa nu se bata
16/03/2017  Asa crede presedintele UFC, Dana White, despre protagonistii atat de vehiculatului meci al mileniului, respectiv multiplul campion mondial la box profesionist, Floyd Mayweather, si detinatorul centurii supreme la categoria usoara in UFC, Conor McGregor.
  Cu toate ca pana acum s-a aratat sceptic in privinta acestui duel, invocand diverse probleme, White se declara convins ca lupta va avea loc.
  “Evident ca va fi foarte dificil de organizat un astfel de eveniment. Ambitiile sunt mari si de o parte, si de cealalta. Mai mult, sunt implicate importante resurse atat financiare, cat si umane. Chiar nu vad cum ar putea fi blocat acest grandios proiect”, a precizat seful UFC in ultima emisiune a talkshow-ului “Conan” de la TBS.
  “E clar pentru toata lumea ca cei doi se vor lupta dupa regulile boxului profesionist, lucru care il avantajeaza net pe Mayweather. Insa McGregor e tanar, are 27 de ani si il poate incurca pe Floyd pentru ca acestuia nu i-au placut niciodata stangacii. Din acest punct de vedere, Conor ar putea avea un mic atu”, spune Dana White.
  Din informatiile de pana acum, lupta dintre Mayweather si McGregor se va disputa pe 10 iunie, la Las Vegas, bursa fiecaruia dintre ei fiind de 100 de milioane de dolari (cu mentiunea ca o parte din banii lui Conor se vor duce catre UFC).

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA