Natiunea MMA

Noutati importante de la promotia olandeza It's Showtime
30/11/2010

Horia Ciocan

It's Showtime incepe incet incet, cel putin in viziunea mea, sa se contureze ca egalul sau poate chiar cel mai important competitor pentru K-1 in lumea kickboxului, si nu m-ar mira ca o eventuala prabusire a promotiei japoneze sa ii lase pe olandezii lui Simpn Rutz singuri in varful priamidei valorice din acest vechi sport de lupta.

Aproape orice luptator de categoriei grea care urca in ring pentru K-1 poate fi vazut si in galele din Amsterdam, Paraga, Budapesta, Atena, Bruxelles puse in scena de It's Showtime. Hesdy Gerges este doar unul dintre ei. Campionul categoriei grele a promotiei olandeze urma sa lupta, dupa toate aparentele, cu Badr Hari intr-un superfight al galei K-1 World Grand Prix Final din 11 decembrie in Tokyo, in ceea ce ar fi fost revansa pentru confruntarea din luna mai, din Amsterdam. Atunci Hari a fost descalificat pentru comportament nesportiv (lovirea adversarului cand acesta este cazut la podea) iar Hesdy a fost incoronat campion.

Desi aceasta lupta nu a fost confirmata public, Hari a refuzat sa revina in ring atat de repede dupa recenta lui eliberare din arestul politiei olandeze, declarand ca are nevoie de o perioada mai lunga pentru a reveni la forma care l-a consacrat.

It's Showtime a anuntat cu trei ore in urma ca locul lui Badr in superfightul din Japonia va fi luat de Yusuke Fujimoto. Fujimoto este un veteran al circuitului K-1, luptand pentru ei inca din 2000, si avandui de-a lungul timpului, printre adversari, pe nume mari ca Musashi, Francois Botha, Garry Goodridge, Ernesto Hoost, sau Badr Hari. Ultima sa lupta oficiala in K-1 a fost o infrangere in fata lui Ewerton Teixeira prin KO in a doua Extra Round de la K-1 World Grand Prix 2008 in Yokohama.

Tot astazi, It's Showtime a mai anuntat o stire importanta, referitoare de data asta la categoria -70kg. Dublul campion K-1 si detinatorul en-titre al centurii MAX, Giorgio Petrosyan, accidentat in finala circuitului japonez si obligat sa treaca din nou printr-o interventie chirurgicala la mana, nu mai poate urca in ring la It's Showtime Atena, o gala care va avea loc in capitala Greciei in luna 11 decembrie, in aceeasi zi cu finala K-1 World Grand Prix.

Locul sau in ring, impotriva puternicului luptator de muay thai Pajonsuk SuperPro Samui, va fi luat de nimeni altul decat Andy Souwer, pe care Petrosyan l-a invins in finala de anul trecut a K-1 MAX, si care a fost recent eliminat in mod suprinzator din semi-finalele Shootboxing S-cup 2010 de Tobey Imada.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA