Natiunea MMA

Noul campion al categoriei semimijlocii UFC, Johny Hendricks trebuie sa se opereze la brat
21/03/2014



Daca pana acum am considerat victoria lui Johny Hendricks din UFC 171 o performanta, oare ce vom spune cand aflam ca el a avut bicepsul drept rupt intr-o confruntare de 5 runde impotriva lui Robbie Lawler?

Noul campion UFC a dezvaluit accidentarea in timpul interviului avut miercuri la “The Kevin and the Bean Show” din Los Angeles.

“Au fost cateva tactici pe care nu am putut sa le aplic, datorita unei accidentari la mana. Mi-am rup bicepsul. Cam cu 10 zile inainte de lupta. Am incercat sa facem tot ce ne-a stat in putinta pentru a-l vindeca, dar in timpul confruntarii, am fost nevoit sa il folosesc, si nu am putut.”

“Consider ca ambii stiam ca trebuie sa dam tot ce avem mai bun! Multumesc lui Dumnezeu ca am putut intoarce situatia in favoarea mea”, a spus Hendricks despre confruntarea avuta cu Lawler. Cand a fost intrebat care va fi urmatorul adversar, acesta a raspuns ca primordial este sa-si refaca sanatatea, urmand ca in viitor sa se gandeasca la posibili contracandidati.

“Intru in operatie luni, si monentan nu pot sa ma gandesc la altceva. Ma voi axa pe recuperare, sa fiu sigur ca imi revin 100%. Medicii mi-au spus ca voi fi nevoit sa iau o pauza de 6 saptamani, iar dupa aceea voi putea reveni la lupta.”.

Sursa




magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA