Natiunea MMA

Noiembrie, o luna plina de evenimente pentru promotia Superkombat si Edi Irimia Promotion
22/10/2011

Lumea kickboxului are nevoie de cat mai multe vesti bune, in contextul ultimelor evolutii de pe scena internationala. Iar noutatile venite din tabara promotiei romanesti SuperKombat se incadreaza perfect in aceasta categorie.

Initiator al circuitului Local Kombat, Edi Irimia a dus organizatia creata de el la un cu totul alt nivel, odata cu lansarea celui mai nou produs international "Made in Romania", organizatia SuperKombat. Gandita ca un mijloc de promovare a kickboxului si a sportivilor nostrii in ochii iubitorilor sportului de ring din intreaga lume, SuperKombat a intrat pe piata ca o consecinta si totodata un efect al prabusirii gigantului K-1 pe scena mondiala profesionista de kickbox.

La nivel european, SuperKombat sta in primul rand alaturi de alte organizatii importante ca It's Showtime si United Glory din Olanda, sau Fight Code din Italia. In galele sale pot fi urmariti cei mai in voga sportivi din lume.

Luna noiembrie vine cu planuri mari pentru Edi Irimia Promotion si SuperKombat. Acestea se vor materializa sub forma a doua gale mari, care sa beneficieze de incapacitatea K-1 de a mai conta pe scena internationala si mai ales pe cea europeana si de recent anulata gala World Grand Prix Final 16 din China.

"Dupa anularea K-1 WGP Final 16 din China, sapte luptatori care trebuiau sa urce in ring acolo ne-au contacta pentru a lupta in galele organizate de noi" a declarat in exclusivitate pentru Natiunea MMA promoterul Edi Irimia.

Finala SuperKombat World Grand Prix va avea loc pe 19 noiembrie la Frankfurt, intr-o seara in care Catalin Morosanu il va intalni pe bombardierul australian Ben Edwards, iar intr-un forcing pe ultima suta de metri, intr-o colaborare cu Fight Clubul Eurosport, Eduard Irimia Promotion va mai organiza o gala plina de nume mari la Oradea cu doar doua zile inainte de evenimentul din Germania.

Fight Cardul SuperKombat World Grand Prix - confirmat de catre promoterul Edi Irimia pentru Natiunea MMA -  care se va desfasura pe 19 noiembrie la Frankfurt, in Germania, este:

Super-Fight
Catalin Morosanu vs Ben Edwards

Tournament:
Erhan Deniz vs Sergeii Laschenko
Ismael Londt vs Pavel Zhuravlev

Reserve Fight
Benny Adegbuyi vs Carter Willaims

Super-Fights
Andrei Stoica vs James Phillips
Bogdan Stoica vs Milad Hassanzada
Alex Schmidt vs Albert Kraus
Alviar Lima vs Tevfik Sucu
Mosab Amrani vs Faldir Chahbari

Sunt multe nume foarte mari ale kickboxului mondial, care se reunesc pentru prima data sub bannerul unei organizatii romanesti. Natiunea MMA va va tine la curent cu cele mai importante noutati legate de planurile de viitor ale lui Edi Irimia si cu evolutia SuperKombatului.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA