Natiunea MMA

Noi succese pentru Takenoko Reghin
31/05/2018  Sportivii pregătiți de sensei Tamas Attila au cucerit nu mai puțin de 11 medalii la recent īncheiatele Campionate Naționale de Ju-Jitsu, desfășurate īn Sala Sporturilor din Constanța și la care au luat parte circa 350 de luptători de la 26 de cluburi din țară. Takenoko Reghin a concurat cu 9 sportivi din care 6 au luat medalii la categoriile de vārstă U12 și U15.
  Astfel, Tamas David a devenit dublu campion național la U15 fighting și ne-waza, Alexandra Boroș a cucerit aurul la ne-waza U15 și a obținut medalii de bronz la fighting U15 și U12, Darius Sas a urcat pe cea mai īnaltă treaptă a podiumului la U15 ne-waza și a fost al treilea la U12 fighting, Dragoș Boroș a luat argintul la U15 ne-waza și bronz la U15 fighting, Andrei Costan a intrat īn posesia argintului la U12 fighting iar Denis Chirteș a terminat pe poziția a treia la U12 fighting.
  Mai mult, sportivii de la Takenoko au izbutit să ocupe locul al treilea īn clasamentul pe echipe.
  Performanța copiilor antrenați de Tamas David nu e īntāmplătoare, ei īntorcāndu-se cu trei medalii de aur de la Mondialele de Ju-Jitsu de la Abu-Dhabi (Alexandra Boroș, Dragoș Boroș și Tamas David).

                                                            Comunicat de presă
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA