Natiunea MMA

No Cyborg for the title
14/12/2016  Oficialii Ultimate Fighting Championship au decis ca meciul pentru titlul la categoria pana la femei sa si-l dispute, peste doua luni, Holly Holm si Germaine de Randamie. Anuntul spulbera sperantele lui Cristiane “Cyborg” Justino, care abia astepta un meci pentru centura suprema.
  Promotorul american a anuntat, ieri, ca intalnirea este programata in cadrul galei UFC 208 din 11 februarie, de la New York. Presedintele UFC, Dana White, a declarat ca, initial, i-a oferit campioanei Invicta, Cris Justino, posibilitatea unor partide cu ambele combatante, dar brazilianca a refuzat.
  In schimb, “Cyborg” a reactionat virulent pe Twitter. “Acum doua luni nu erau fete care sa se bata pentru titlu. Deodata, au aparut chiar doua. Este o lipsa crasa de respect fata de mine”, a afirmat, extrem de suparata, Justino, imbatabila dupa debutul in MMA. Cris a adunat 17 victorii in circuitele profesioniste, singurul esec inregistrandu-l chiar in primul meci, in fata conationalei sale, Erica Paes.
  In varsta de 35 de ani, Holly Holm este specialista in box si kickboxing, avand in palmares 10 victorii si doua infrangeri. “The Preacher’s Daughter” vine, insa, dupa doua esecuri consecutive suferite chiar anul acesta. Ea s-a inclinat, in martie, la UFC 196, in fata Mieshei Tate, fiind invinsa si de Valentina Shevcenko in gala de la Chicago, din iulie. Ultimul sau succes dateaza din noiembrie anul trecut, cand a batut-o, printr-un KO spectaculos (lovitura de cap si combinatie de pumni), pe celebra Ronda Rousey.
  De partea cealalta, Germaine de Randamie are la activ 7 victorii, suferind si trei infrangeri. Olandeza de 32 de ani a reusit sa isi adjudece ultimele intalniri disputate prin KO tehnic. Astfel, “The Iron Lady” a trecut, in martie anul trecut, de Larissa Pacheco (la UFC 185), izbutind aceeasi performanta si in fata Annei Elmose (la UFC Fight Night: Overeem impotriva lui Arlovski din luna mai 2016). De remarcat ca de Randamie n-a mai pierdut de trei ani, cand a fost spulberata rapid de campioana categoriei cocos, “Leoaica” Amanda Nunes.
  Confruntarea dintre Holm si de Randamie este, pentru moment, singura anuntata pentru cardul de lupta al galei de la Centrul Barclays din Brooklyn. Evenimentul din 11 februarie va fi transmis in sistem pay-per-view.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA