Natiunea MMA

Nike semneaza un contract de sponsorizare cu Junior dos Santos
14/11/2012

Trei campioni UFC sub contract, inca cinci care nu au parte de acelasi privilegiu. Actualul campion al categoriei grele din UFC, Junior "Cigano" dos Santos a anuntat ieri semnarea unui contract prin care gigantul american Nike va deveni principalul sau sponsor.

"Vreau sa impartasesc bucuria cu voi, pentru ca acum fac parte din echipa Nike, cel mai mare brand de sport din lume. E o onoare pentru mine, si ii multumesc lui Dumnezeu" a scris Junior pe contul sau de Twitter.

Termenii concreti ai contractului de sponsorizare nu au fost facuti publici, asa cum era de asteptat.

"Cigano" se alatura astfel campionului semi-greilor, Jon Jones si prietenului sau, regele de la mijlocie Anderson Silva pe lista luptatorilor de MMA sponsorizati de Nike. Se pare inca ca acestia doi au contracte globale, in timp ce Junior va promova imaginea lor doar pe plan regional.

Luptatorul de 28 de ani a fost sponsorizat in ultimele doua lupte de catre Pretorian, producatorul brazilian de echipamente. El isi va apara centura de campion in fata lui Cain Velasquez, omul de la care a cucerito, la UFC 155 din 29 decembrie, in Las Vegas.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA