Natiunea MMA

Nieky Holzken isi apara titlul WFCA pe 12 februarie, in Eindhoven
09/01/2012

Dupa un an 2011 foarte bun, cu un palmares de 5-1, Nieky Holzken revine in actiune pe 12 februarie, in Eindhoven, unde isi va apara titlul categoriei -76.2 kg a WFCA.

Oponentul sau va fi Grega Smole, un luptator din Slovenia. Nu se stie foarte multe despre el, si se pare ca a fost un oponent de ultim moment ales pentru Nieky, datorita faptului ca discutiile cu Faldir Chahbari si Khalid Bourdif nu s-au incheiat cu succes. Smole a luptat intr-un turneu piramidal de patru oameni, in luna octombrie in Germania, unde a castiga semi-finala in fata lui Deniz Ilbay, dar a trebuit sa se recunoasca invins in finala in fata francezului Patrick Djanand.

Pe acelasi fight-card, veteranul olandez Marco Pique va intalni un alt nume cunoscut din galele It's Showtime, Mohammed Medhar. Acesta din urma nu a avut un an 2011 prea bun, fiind invins de trei ori, asa ca va incerca sa puna capat acestei serii cu o victorie in fata unui mult mai experimentat si chiar mai mare Pique. Marco a avut un palmares de 4-2 in 2011, dar cele doua infrangerii au venit in fata lui Nieky Holzken si Naruepol Fairtex.

Ali Cenik si Rodney Glunder pot fi vazut de asemena intr-o confrutnare de la categoria semi-grea. Cenik incearca sa demonstreze in continuare ca e unul dintre cei mai buni luptatori de -95kg, dar chiar daca a reusit un egal in fata lui Zabit Samedov, a trebuit apoi sa se recunoasca invins de catre Sebastian Ciobanu in luna octombrie. Glunder e un veteran de 37 de ani, care are la activ doua infrangeri in luna octombrie 2011, in fata lui Loren Javier Jorge si Fred Sikking.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA