Natiunea MMA

Nick Diaza semneaza din nou cu UFC, si revine in Octogon in 2015
25/07/2014Nick Diaz semneaza din nou cu UFC!

Fostul Campion al categoriei semi-mijlocii din Strikeforce si-a prelugit contractul initial pe care il avea cu gigantul american pentru inca trei lupta, revenind astfel din exilul auto-impus.

Unul dintre cei mai controversati sportivi aflati sub contrac cu UFC, Diaz are fara discutie unele dintre cele mai periculoase maini din acest sport, iar conditia sa fizica este una de invidiat, el fiind un obisnuit al concursurilor de tri si biatlon, alaturi de fratele sau. Cu toate astea, el a pierdut ultimele doua aparitii in Octogon, fiind invins la decizie mai intai de Carlos Condit (UFC 143) si apoi de St Pierre (UFC 158).

Conform contractului, Dana White i-a oferit de la ultima sa aparitie mai multe lupte, printre care o revansa cu Condit si o confruntare cu Hector Lombard, dar a fost refuzat de fiecare data.

Se pare ca acum s-a facut pace intre cele doua tabere. Nu se stie inca data exacta a revenirii sale - desi inceputul lui 2015 e cel mai probabil moment, si nici adversarul pe care il va primi, dar chiar in interviul publicat de UFC.com prin care s-a confirmat semnarea extensiei a aparut deja primul nume de posibil adversar.

"As fi interesat sa lupt cu Anderson Silva" a spus Diaz. "Cred ca ar fi o lupta foarte buna, pe care care o doresc multi, pentru ca amandoi avem acelasi stil."

Dana White nu a confirmat planurile de viitor, dar nu a negat posibilitatea unei lupte intre cei doi. Nu s-a discutat insa nimic nici despre fratale mai mic al lui Nick, Nate, care e si el pe tusa din cauza nemultumirilor legate de termenii contractului.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA