Natiunea MMA

Nick Diaz nu se prezinta la doua conferinte de presa si pierde sansa de a lupta pentru titlu
08/09/2011

Nick Diaz s-a ridicat inca o data la nivelul blazonului sau de "Bad Boy" al lumii MMA.

Diaz nu a aparut nici ieri la conferinta de presa de la Mandaly Bay Events Center in Las Vegas, dupa ce cu doar o zi inainte el fusese absent de la un eveniment similar in Toronto, Canada.

Reactia presedintelui UFC a fost una categorica si foarte rapida, dupa ce a declarat la conferinta de presa de ieri ca Diaz l-a mintit in fata.

Ca urmare, Nick Diaz a pierdut dreptul de a lupta cu George St Pierre la UFC 137, in Main Event, pentru titlul categoriei semi-mijlocii. Locul sau va fi luat de Carlos Condit. Condit urma sa il intalneasca pe BJ Penn in aceeasi seara, iar UFC nu a anuntat inca un inlocuitor pentru aceasta confruntare.

Pentru ca UFC face toate eforturile sa isi multumi clientii, Dana White a declarat ca oricine a achizitionat bilete la gala atunci cand Main Eventul serii era GSP vs Diaz poate sa ceara banii inapoi.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA