Natiunea MMA

Nick Diaz nu s-a prezentat pentru super-fightul cu Braulio Estima
14/05/2012

Nick Diaz trebuia sa il intalneasca pe Braulio Estima intr-un super-fight de grappling la World Jiu-Jitsu Expo, sambata seara.

Dupa ce alte cinci superfighturi s-au desfasurat fara probleme, multiplul campion mondial Braulio Estima a intrat pe saltea si a asteptat aparitia adversarului sau.

Din pacate, Nick s-a ridicat inca o data la inaltimea poreclei sale de Stockton Bad Boy, si nu a mai aparut.

Dupa cateva minute bune, in care a devenit evident ca Diaz nu va onora cu prezenta, organizatorul evenimentului, Renzo Gracie, a iesit la rampa si a recunoscut aceasta stare de fapt in fata celor prezenti dar si multor telespectatori care platisera 9.95 dolari pentru a vedea gala live pe internet.

"E o situatie foarte trista petru mine, am venit tocmai din Anglia, m-am trezit la cinci dimineata, am stat o ora jumate in sauna ca sa fac categoria de greuate. Sunt aici ca un atlet profesionist, Domnul Diaz trebuia sa fie aici, dar desi a tot vorbit ca o face pentru caritate, nu a mai aparut deloc." a spus un foarte suparat Braulio Estima dupa eveniment.

"Inteleg de ce nu a venit, pentru ca ar fi fost o lupta foarte grea pentru el. Am fost foarte pregatit, as fi devenit primul om care l-a submis."

Nu exista inca informatii oficiale despre absenta lui Diaz de la Expo. Aceasta ar fi fost prima sa aparitie in lupta dupa infrangerea suferita in fata lui Carlos Condit la UFC 143.

Rezultatele celorlalte super-fighturi de la Wordl Jiu Jitsu Expo sunt:

Jeff Glover l-a invins pe Caio Terra la puncte 10-6
Kron Gracie l-a invins pe Victor Estima la un avantaj
Rafael Lovato l-a invins pe Lucas Leite la puncte 2-0
Bill Cooper l-a invins pe Nino Schembri la decizie arbitrilor
Kyra Gracie a invinso pe Alexis Davis la puncte 5-0

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA