Natiunea MMA

Nick Diaz lupta acum cu BJ Penn la UFC 137
09/09/2011

Nick Diaz nu il mai intalneste pe Georges St Pierre intr-o lupta cu titlul de la semi-mijlocie pe masa, dar el ramane pe fight-cardul galei cu numarul 137 a promotiei americane.

La doar 24 de ore dupa ce a anuntat ca Diaz (25-7, 1 NC) nu va mai lua parte la Main Event dupa ce nu si-a respectat obligatiile contractuale referitoare la mass-media in Toronto si Las Vegas, presedintele UFC Dana White a scris pe contul sau de Twitter azi-noapte ca Nick il va intalni acum pe BJ Penn (16-7-2) la UFC 137, programat pe 29 octombrie in Las Vegas. Oponentul initial al lui Penn, Carlos Condit este cel care i-a luat locul lui Diaz in confruntarea cu GSP.

Si Penn a confirmat aceasta noutate, tot pe contul sau de Twitter.

Lupta dintre Penn si Diaz va fi cu siguranta co-Main Eventul galei ce se va desfasura la Mandalay Bay Events Center.

Penn nu a mai luptat de la UFC 127 unde a terminat la egalitate cu Jon Fitch. De atunci el s-a confruntat cu o accidentare la umar care l-a tinut departe de arena competitionala.

Diaz l-a depasit recent pe Paul Daley intr-o lupta contand pentru titlul categoriei semi-mijlocii a Strikeforce in luna aprilie. Aceasta ar fi prima sa lupta in UFC de la victoria impotriva lui Gleison Tibau la UFC 65 in noiembrie 2006.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA