Natiunea MMA

Nick Diaz ar putea totusi sa primeasca o sansa la titlul UFC
23/09/2011

Retragerea lui Nick Diaz din lupta pentru titlu impotriva lui Georges St Pierres, la UFC 137, nu va avea nici o consecinta pentru viitorul sau in cadrul promotiei americane, si nici nu va pericrita o posibila sansa de a lupta pentru centura de campion in perioada urmatoare, a declarat recent Dana White.

Diaz a fost retras din lupta dupa ce nu s-a achitat de obligatiile sale contractuale si a lipsit de la doua conferinte de presa consecutive organizate de UFC. Locul sau a fost luat de Carlos Condit, iar Diaz urmeaza sa il intalneasca acum pe fostul adversara al acestuia, BJ Penn. Amandoua luptele au loc pe acelasi fight-card.

"Nu pot sa ma uit la baiatul asta si sa ma gandesc'Daca castiga?Daca, Doamne fereste, il invinge pe Georges St Pierre si castiga titlul?' - asta e rolul meu. Trebuie sa ii pun pe cei mai buni in cusca cu cei mai buni. Daca castiga, va trebui sa gasesc o modalitate de a lucra cu acest lucru" a spus White.

"Intotdeauna au sa fie probleme cu baiatul asta si intotdeauna au sa fie situatii care trebuiesc rezolvate, si asta e meseria mea si cu ce ma confrunt eu mereu."

"Il respect ca luptator, oamenilor le place sa il vada la lucru, nu e nici o indoiala ca are o latura nebunatica, dar o sa gasim o rezolvare si pentru asta."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA