Natiunea MMA

Nick Diaz ameninta ca pleaca din MMA in lumea boxului profesionist
15/04/2011

Campionul categoriei semi-mijlocii a Strikeforce, Nick Diaz, si antrenorul/managerul sau Caesar Gracie vor fi oaspeti ai emisiunii Inside MMA de pe canalul de televiziune HDNet. E de astepta ca Nick sa reia subiectul frustrarii pe care o are fata de momentul in care se afla cariera sa din MMA. Diaz l-a invins intr-o maniera categorica pe Paul Daley in prima runda a galei Strikeforce de sambata seara.

"Strikeforce nu are pe nimeni cu care sa mai pot lupta eu in acest moment, sunt mai bun decat toti cei pe care ii au la categoria mea" a spus Diaz in comunicatul de presa de dinaintea emisiunii.

"Oamenii pe care ii au clasificati deasupra mea, sunt sigur ca nu vor sa lupte cu mine. Nu vad un mare viitor in acest sport pentru mine. Cinstit sa fiu chiar nu vad, mai ales daca nu e vorba de prea multi bani la mijloc."

Pe langa asta, Cesar Gracie a declarat pentru Inside MMA, ca Diaz a semnat deja un contract pentru o lupta de box cu Fernando Vargas pe sfarsitul acestui an. Contractul inca asteapta semnatura lui Vargas, dar Gracie a spus ca daca Dana White nu ii ofera lui Diaz o lupta cu Anderson Silva, urmatoarea lupta a lui Nick va fi cu siguranta in box.

Sursa - www.bloodyelbow.com

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA